Autobelettering

Belettering is één van de beste manieren om reclame te maken voor uw bedrijf.

Een auto die voorzien is van een bedrijfslogo, is het visitekaartje van het bedrijf. Maak daarom van uw auto een mobiel visitekaartje en vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf. RAC-Reclame ontwerpt, produceert en monteert de beletteringen eventueel op locatie.
Met belettering is veel mogelijk, van het subtiel aanbrengen van uw logo tot een volledige carwrap. RAC-Reclame verzorgt voor u het gehele proces, van ontwerp, productie tot plaatsing. Autobelettering is mogelijk voor elk merk en type auto en is een uitstekende vorm van reclame voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een enkele bedrijfswagen of een compleet wagenpark, wij voorzien deze van een eenvoudige belettering tot en met een full colour product presentatie. Wij helpen u van het ontwerp tot de bestickering. Kijk voor inspiratie ook eens naar onze eerder gerealiseerde projecten.

Van een Subtiele belettering op uw auto tot een compleet wagenpark van 50 of meer bussen?

Wij zijn hiervoor uw juiste partner. Van ontwerp tot en met een kwalitatief en professioneel eind resultaat!

Heeft u vragen over autobelettering van uw personenauto of wilt u een maatwerk offerte? Neem gerust contact op met ons vakkundige personeel.

Bel ons op 0525 – 68 65 78
of mail naar [email protected]
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00

Offerte aanvragen
    Wrapping

    De techniek voor carwrapping is steeds beter geworden en voordeliger om te gebruiken, daarom wordt het ook steeds aantrekkelijker. U kunt bij ons terecht voor wrapping in 1 kleur of full-colour(prints).