Website

U wilt een website! Waarom eigenlijk? Omdat u uw bedrijf op internet wilt presenteren natuurlijk. R.A.C – Reclame maakt voor u een website, compleet met een beheer systeem zodat u zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen. Een eenvoudige pagina met uw contact gegevens tot een volledige website met al uw diensten, portfolio of eventueel producten(denk aan een webshop). Uw huidige website aanpassen is natuurlijk ook mogelijk. Alle websites die wij ontwerpen zijn “responsive”, dit houd in dat de website zich aanpast aan het scherm. Dus zowel op de computer, tablet als smartphone zal deze perfect zichtbaar zijn!

Domein, Hosting en Email

Bij een website hoort natuurlijk een domeinnaam, u heeft de keuze uit een ruim aantal extensies maar de populairste zijn .nl, .com en .eu. Uw website moet natuurlijk ergens een plekje op het internet hebben, dit wordt hosting genoemd. Hieronder vallen ook de email adressen van uw website, bijvoorbeeld [email protected]. Dit alles kan R.A.C – Reclame ook voor u verzorgen, zodat u een aanspreekpunt heeft en alles onder één dak heeft.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hier vind u enkele voorbeelden van websites die ontworpen zijn door R.A.C – Reclame. Klik op de link om de website te bezoeken.

Heeft u vragen over het ontwerpen van een logo of huisstijl of wellicht een website? Neem gerust contact op met ons vakkundige personeel.

Bel ons op 0525 – 68 65 78
of mail naar [email protected]
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00

Offerte aanvragen
    Op zoek naar een website?

    Ons scherp oog voor stijl ziet u terug in het ontwerp en de vormgeving van uw website. Naast het ontwerp nemen we het liefst ook de hosting en uw domeinnaam over, zo hebben wij de volledige controle en houden wij uw websites veilig en up to date. Uw website moet herkenbaar zijn, een echte blikvanger worden die in één oogopslag laat zien waar u voor staat.