Bij personen auto’s tinten wordt vaak gekozen om vanaf de A stijl (complete auto excl. voorruit) te tinten met een 35 en 50% tint. Bedrijfsauto’s die niet hoofdzakelijk voor het comfort worden getint worden meestal voorzien van een 5 of 15% tint. De Politie treedt op met de Tintman om de lichtdoorlaatbaarheid te meten, deze moet op de voorruit en voorste portierruiten altijd minimaal 50% zijn. Hierbij kan worden opgemerkt dat uit ervaring van KLPD opsporingsambtenaren is gebleken dat als door autoruiten niet naar binnen kan worden gekeken de gemeten lichtdoorlaatbaarheid beduidend minder bedraagt dan 50%.

Bent u nog steeds niet overtuigd van onze vakmanschap?

Natuurlijk… zien is geloven. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van ruiten die door ons zijn behandeld.

Heeft u vragen over het tinten van uw personenauto of wilt u een maatwerk offerte? Neem gerust contact op met ons vakkundige personeel.

Bel ons op 0525 – 68 65 78
of mail naar [email protected]
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00

Offerte aanvragen
    Raamfolies

    Op zoek naar raamfolie? In een bedrijfspand zitten talloze ramen en elk raam is een potentieel reclamebord. Natuurlijk willen jij en je medewerkers ook naar buiten kunnen kijken, maar heb je wel eens gedacht aan een raamfolie? Voorbijgangers zien aan ramen met een mooi ontworpen raamfolie direct welk bedrijf ze passeren. Je kunt zelfs specifieke producten aanprijzen via de ramen. Verder zorgen sommige folies er ook voor dat er minder energie wordt verbruikt.