Drukwerk

Hiernaast ziet u enkele voorbeelden van diverse enveloppen en visitekaartjes. Ook leveren wij briefpapier flyers, brochures, posters, bonnenboekjes met doordrukvel, klad en memo blokjes met logo. Zelfs evenement munten met opdruk of pinpasjes als visitekaartjes. Of een speciale stans op maat kunnen we allemaal voor u maken.

Wij kunnen praktisch alles leveren wat te voorzien is van uw logo, neem contact op voor alle mogelijkheden. Hiernaast ziet u enkele voorbeelden.

Bonnenboekjes

Werkt u veel met werkbriefjes, bonnen of ordeformulieren? Schrijf deze dan makkelijk en snel op in een bonnenboekje! Geheel in eigen huisstijl of door ons ontworpen. Deze boekjes zijn leverbaar in alle gangbare formaten, met één, twee of drie doorslagvellen kun je ervoor kiezen om de doordruksets te laten lijmen tot een blok met 25 sets of 50 sets. Ook kun je losse sets laten lijmen.

Relatiegeschenken

Zoekt u een passend relatiegeschenk voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op. U kunt denken aan dingen als pennen, keycords, usb sticks, sleutelhangers, paraplus enzovoort. Of bijvoorbeeld een eindejaarsgeschenk zoals kalenders, bureau-onderleggers, wijnkisten met opdruk etc.

Wij maken een passend ontwerp voor u met een offerte, mocht het nodig zijn dan kunnen wij uw geschenk met spoed leveren.

Heeft u vragen over drukwerk of wilt u een maatwerk offerte? Neem gerust contact op met ons vakkundige personeel.

Bel ons op 0525 – 68 65 78
of mail naar [email protected]
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00

Offerte aanvragen
    Op zoek naar drukwerk?

    Ons scherp oog voor stijl ziet u terug in het ontwerp en de vormgeving. Naast het ontwerp nemen we liefst ook de complete productie voor onze rekening. Wij kunnen praktisch alles leveren wat te voorzien is van uw logo, neem contact op voor alle mogelijkheden.