Bedrijfskleding

De eerste indruk van u of uw medewerkers is van groot belang.
Bedrukte bedrijfskleding vergroot ook de herkenbaarheid op en rond de werkvloer en ver daarbuiten, en geeft uw bedrijf een professionele en vertrouwelijke uitstraling naar uw klanten.

Een herkenbaar logo en/of tekst op de kleding, alle personeelsleden een zelfde stijl of gewoon kleding voor de verkoop of als relatiegeschenk maar wel met uw logo of bedrijfsnaam. Dat kan opvallend maar ook een bescheiden klein logo kan zeker de aandacht trekken.

Wij bedrukken/borduren en leveren diverse soorten kleding zoals t-shirts, sweaters, petjes broeken, fleece, bodywarmers etc. Het bedrukken en borduren verzorgen wij allemaal zelf in eigen huis.

Werkkleding

Klik op onderstaande logo’s om naar de website van de fabrikant te gaan en de collectie te bekijken. Bruto adviesprijzen maken wij altijd een mooie totaalprijs van icm met de bedrukking of borduring van uw huisstijl.

Wij zijn dealer van:

Tricorp  – Werkkleding
Blåkläder – Werkkleding
Dassy  – Werkkleding & werkschoenen
Lemon & Soda  – Werkkleding
Clique – Casualkleding
Craft – Sportkleding
Sixton – Werkschoenen & laarzen

Heeft u specifieke wensen?
Of maatwerk nodig?

Neem contact op of kom langs bij ons in de showroom en laat je adviseren!

null
Werkkleding
Stel hier uw offerte samen voor werkkleding
Ga naar de catalogus

Bedrukking


Wij bedrukken alles zolang het maar van katoen, nylon of polyster is. Dus wilt u een t-shirt, sweater, jas, zeil, tent of iets anders bedrukt hebben, dan is dit geen enkel probleem.

U kunt zelf uw te bedrukken kleding aanleveren of wij kunnen dit voor u verzorgen. Neem contact met ons op als u er niet zeker van bent of het bedrukt kan worden. Wij bedrukken op alle soorten kleding.

Borduren


De laatste jaren wordt borduurwerk steeds populairder. Het is duurzaam en geeft een representatieve uitstraling en herkenbaarheid aan uw werkkleding of textiel. Bedrijfskleding met geborduurde naam en of logo zullen het visitekaartje zijn van uw bedrijf of vereniging.

U kunt zelf uw te borduren textiel aanleveren, of wij kunnen het voor u verzorgen. Wij borduren in eigen huis en zijn hierdoor zeer flexibel, of het nu gaat om één exemplaar of meerdere. Wij zijn u graag van dienst.

Bent u nog steeds niet overtuigd van onze vakmanschap?

Natuurlijk… zien is geloven. Hieronder ziet u enkele voorbeelden.

Heeft u vragen over het borduren of bedrukken van kleding of wilt u een maatwerk offerte? Neem gerust contact op met ons vakkundige personeel.

Bel ons op 0525 – 68 65 78
of mail naar [email protected]
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00

Offerte aanvragen
    Logo & Huisstijl

    Heeft u nog geen logo voor op uw bedrijfskleding? Hier kunnen wij u ook bij helpen! Wilt u een uniek design voor uw logo? Een professioneel en aantrekkelijk logo is cruciaal voor de eerste indruk die u maakt. Uw logo moet herkenbaar zijn, een echte blikvanger worden die in één oogopslag laat zien waar u voor staat.