Car Wrapping

Car wrapping of auto wrappen werd voorheen voornamelijk toegepast op bedrijfsauto’s om te bestickeren. De techniek voor carwrapping is steeds beter geworden en voordeliger om te gebruiken, dat het nu ook aantrekkelijk is voor particulieren. Dit geldt ook voor motor wrapping. Car wrapping werd onder particulieren steeds populairder doordat meer en meer supercars hier gebruik van maakten om de auto matzwart te maken. Matzwart is ook nog een van de meest populaire kleuren voor carwrapping. De folie is heel flexibel en kan in principe iedere vorm aannemen door verwarming. De folie is een stevige vinyl sticker die van iedere kleur is te voorzien of bedrukking. Dit zorgt voor ongekende mogelijkheden wat met auto spuiten niet mogelijk is.

Full Colour Wrapping

Bij het auto wrappen pakken we de auto in. Dat kan in een full colour bedrukte (verwijderbare) folie waarop een reclameboodschap staat, maar ook een populaire matte kleur met losse belettering eroverheen behoort tot de mogelijkheden. Handig voor bedrijfsauto’s die een bepaalde boodschap moeten overbrengen. We bedrukken het vinyl met elk gewenst ontwerp op maat. Tegenwoordig is het ook populair om een deel van de auto te laten inpakken. De motorkap of het dak in een opvallende dierenprint bijvoorbeeld. Het heeft een groot voordeel: de lak van de auto wordt beschermd door het zelfklevend vinyl. Als de wrap weer verwijdert wordt is de auto weer als nieuw. De full colour wrap wordt gelamineerd ter bescherming van de folie en tegen verkleuring door UV. Hierbij is nog de keuze tussen een glans- of matlaminaat.

Details

Bij het wrappen demonteren wij alle nodige onderdelen om zo tot een perfect eindresultaat te komen. Andere bedrijven snijden hier simpelweg omheen wat resulteert in lelijke naden en schade aan de lak. Zie hiernaast enkele detailfoto’s.

Heeft u vragen over het wrappen van uw personenauto of wilt u een maatwerk offerte? Neem gerust contact op met ons vakkundige personeel.

Bel ons op 0525 – 68 65 78
of mail naar [email protected]
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00

Offerte aanvragen
    Belettering

    Op zoek naar autobelettering? Een auto die voorzien is van een bedrijfslogo, is het visitekaartje van het bedrijf. Maak daarom van uw auto een mobiel visitekaartje en vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf. RAC-Reclame ontwerpt, produceert en monteert de beletteringen eventueel op locatie.
    Met belettering is veel mogelijk, van het subtiel aanbrengen van uw logo tot een volledige carwrap.